2012. január 31., kedd

Esküvő is, de már Valentin...


Előzőleg bemutattam az esküvői köszönetajándékomat, ami egyben ültetőkártya is és hűtőmágnes is. A most bemutatásra kerülő újdonságok szintén ugyanazzal a technikával készültek, ugyanúgy fából. Senkit ne tévesszenek meg a képek! :) Ezt a szalvétatartót is fából készítettem. Tehát elkészült az esküvői szett többi darabja.

It's a beautiful wooden gingerbread napkin holder gift. This gingerbread from wood, I make it.
This beauty may be a perfect gift for Valentine's day, for weddings. The colour of the bow and the flower is removable too. This heart is 10 cm x 11 cm size. If you like this product, write to me, and be happy that you found me! :) Look at these pictures too!


A virág és a masni színe igény szerint, az esküvői dekorációhoz választható. Ez ugyanígy vonatkozik a most következő óriás mézeskalács szívre is. A köszönetajándék mellett jól látszik mérete. Névre szól, idézettel és dátummal egészítettem ki a díszítést. Ennek az óriási szívnek mágnes van a hátulján, így szép emlékként mindennap szem előtt lehet pl. a hűtőn!


Nem csak esküvőre, hanem az éppen aktuális Valentin napra is, vagy házassági évfordulóra is kitűnő ajándék lehet! Mint ahogy a képen látható szív is erre a jeles napra készült! :) A boltban megtalálható!

Ha tetszett, klikkelj egyet:

2012. január 13., péntek

Ki megy férjhez idén???

Mézes-mágnes köszönetajándék, "ültetőkártya" idézettel+névvel
Fából készült mézeskalács hűtőmágnes-köszönetajándék-ültető(kártya)ajándék

Annyi ismerősömet jegyezték el az elmúlt karácsonyon, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Remélem idén el is kelnek majd a lányok, egytől-egyig! :)
Jó az esküvő, ha időben elkezdődik a készülődés rá! Jó a házasság, ha megfelelő párt választunk hozzá!
Nagy örömömre én is gyakorolhatom ezt az életmódot, de azért mindig megdobban a szívem egy-egy esküvő láttán. Mondván: "jaj, ezt most itt nagyon szerettem volna a saját menyegzőmre" :)



Jó ideje szerettem volna már esküvői köszönet ajándékokat, ültetőajándékokat készíteni, ezek szerint most jött el az ideje. Ez a köszönetajándék szintén ehetetlen, de szuperül tapad a vashoz :)
Idézettel egészítettem ki a díszítést, amire felkerült az ifjú pár neve és esküvőjük dátuma.

Ez a mézeskalácsom is fából készült, saját ötlet alapján, mint elődei és a Bubudekor-Mesedekor saját terméke lett! :) Csak aztán nehogy meg akarja enni a násznép éjfél után... ;) Mit gondoltok róla, ti adnátok ajándékba? :)

2012. január 3., kedd

Indul a mesegyár

 A mai napon megkezdődött a suli, óvoda, munka...hű és milyen nehezen indult!! Ezzel egy időben újra beindítottam a mesegyáram fogaskerekeit, de jó volt pihenni! Kicsit nehéz visszazökkenni a hétköznapokba, de azért biztosan sokan vagytok vele úgy, hogy hiányzott is már valamennyire.
Főleg a gyerekeknek a közösség. Az én fiam (már mondhatom, hogy) tavaly kezdte az első osztályt, amit most még nagyon szeret :) Ezt az egyszerű kis ajtótáblát készítettem nekik. A számokat és a betűket már ismerik, de mégis szerettem volna valamilyen formában feltüntetni ezeket a táblán, hiszen most tanulnak számolni, olvasni...
Így most végre itt egy konkrétum is az iskolai dekorációkból is! Tetszik?