2012. január 31., kedd

Esküvő is, de már Valentin...


Előzőleg bemutattam az esküvői köszönetajándékomat, ami egyben ültetőkártya is és hűtőmágnes is. A most bemutatásra kerülő újdonságok szintén ugyanazzal a technikával készültek, ugyanúgy fából. Senkit ne tévesszenek meg a képek! :) Ezt a szalvétatartót is fából készítettem. Tehát elkészült az esküvői szett többi darabja.

It's a beautiful wooden gingerbread napkin holder gift. This gingerbread from wood, I make it.
This beauty may be a perfect gift for Valentine's day, for weddings. The colour of the bow and the flower is removable too. This heart is 10 cm x 11 cm size. If you like this product, write to me, and be happy that you found me! :) Look at these pictures too!


A virág és a masni színe igény szerint, az esküvői dekorációhoz választható. Ez ugyanígy vonatkozik a most következő óriás mézeskalács szívre is. A köszönetajándék mellett jól látszik mérete. Névre szól, idézettel és dátummal egészítettem ki a díszítést. Ennek az óriási szívnek mágnes van a hátulján, így szép emlékként mindennap szem előtt lehet pl. a hűtőn!


Nem csak esküvőre, hanem az éppen aktuális Valentin napra is, vagy házassági évfordulóra is kitűnő ajándék lehet! Mint ahogy a képen látható szív is erre a jeles napra készült! :) A boltban megtalálható!

Ha tetszett, klikkelj egyet:

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek és ötletesek ezek a munkák. Az érdekelne, hogy a fehér díszítés rajta, az a valódi hab, vagy az is más... ?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!

    Köszönöm az elismerő szavakat! A termékek ötlete és díszítése is saját technika.

    VálaszTörlés