2011. május 19., csütörtök

Díjat kaptam


No, nem mostanában csak nekem nem jutott időm bejegyezni.
Nagyon örültem neki, mert első alkalommal leptek meg ilyennel, ezúton is köszönöm Gizusnak!
Mint minden díjnak, ennek is vannak szabályai. Ezek a következőek:

1. Megköszönni akitől kaptad.
2. Bejegyzést írni a blogról, és hogy kitől kaptad.
3. Tovább adni 10 bloggernek.

Talán ez az utolsó a legnehezebb, mert még ha el is jutok új blogbejegyzésig, másoknál nézelődni annál kevesebb időm jut.
Sok blogot figyelemmel kísérek, remélem sikerül ugyanolyan örömet okoznom majd vele, mint ahogyan én örültem ennek a díjnak és olyan helyre adtam, ahonnan ismét új útnak indulhatnak!
Tehát Ők az én díjazottjaim:
Remélem mindenki elfogadja, és sikerül továbbadnia.
Jó nézelődést kívánok!
 

13 megjegyzés:

  1. Szia!

    Köszönöm a díjat, de ne haragudj érte, én semmilyen díj lehetőségével nem szoktam élni.
    De mégegyszer köszönöm, hogy rám gondoltál!

    VálaszTörlés
  2. Drága Bubu! Nagyon köszönöm, hogy rám gondoltál, igazán megtisztelő!:) Egy bajom van csak, hogy én ezt már egyszer megkaptam és tovább is küldtem!:((( Azért el ne keseredj!Próbáld meg újabb bloggereknél, biztos örülni fognak, mint én is annak idején!:) Az a baj, hogy minden ilyen díj körbemegy és előbb-utóbb telítve lesz a pálya..

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! Örömmel elfogadom, de ha nem baj, nem adom tovább, mert egyszer már továbbadtam. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, nagyon szépen köszönöm, hogy engem is kiválasztottál! Aranyos tőled! Jó tudni, hogy ilyen becsben őrizgeted a blogom és örülök, hogy tetszik! Nézz be hozzám újra, meg újra!
    Szeretettel: Maminti, a kicsi zöld tündér

    VálaszTörlés
  5. Kedves Bubu! Nagyon-nagyon örülök, hogy rám gondoltál :-) Köszönöm szépen!! Remélem, hogy továbbra is "blogbarátok" maradunk!:-))))

    VálaszTörlés
  6. Kedves Bubu!
    Nagyon köszönöm a díjat, én is gratulálok Neked!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Kedvenc bloggereim! :)

    Senkinek nem szerettem volna kellemetlenséget okozni ezzel a díjjal. Én még csak most kaptam, ez az egyetlen egy. Nem állt szándékomban ilyenekkel telerakni a weboldalam, de ennek mégis úgy örültem, hogy elfogadtam! Előbb utóbb minden díj körbeér, mint a körüzenetek :):) Akik pedig már megkapták egyszer-többször, azoktól elnézést kérek, nem néztem szét alaposan, és nem vettem észre! Nem sok tapasztalatom van még, igyekszem behozni a lemaradást, mit lehet és mit nem! :)

    VálaszTörlés
  8. Bubu, ne mentegetőzz, fogadd csak el és naná, hogy örülj, én is örültem, meg mindenki, aki sorra kapta a szép díjakat!
    Csodásak a dolgaid, büszke lehetsz rájuk!:) Látom, Sásdon is van egy szépséged!:) Közel van hozzánk! Gratulálok Neked és meglátod, hamar beletanulsz ezekbe az "egyebekbe"!:) Én vén fejjel kezdtem neki, aztán nem bántam meg! Igaz, most sem tudok kezelni egy csomó mindent, de mindig segít valaki!:)Sok szerencsét! Nézd meg ezt a jó kis játékot, szeretettel ajánlom!:)http://edinagyongye.blogspot.com/2011/05/egy-jo-szo-jatek-nalam.html

    VálaszTörlés
  9. Bubu! Nagyon köszönöm neked, elfogadom :D
    Igyekszem továbbadni, de most inkább még várnék vele kicsit, keresek az újakat :D
    Gyere játszani!

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm Bubu, nagyon aranyos vagy, nagyon jólesett, hogy gondoltál rám.:-) Mindig nagyon örülök neki, ha valaki megtisztel azzal, hogy díjat ad, csak én vagyok valahogy olyan süsü, hogy aztán nem adom tovább, de majd lehet, egyszer változtatok ezen is. :-)És ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de ettől függetlenül nagyon örülök neki.:-)

    VálaszTörlés
  11. Szia Bubu! Írtam már ide egyszer, de nem látom, hogy megjelent volna. Te se kaptad meg, vagy csak én nem látom? Mert nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy nem is érdekel a kedvességed, mert nem így van! Nagyon örültem neki, ahogy már írtam is, még ha nem is reagáltam azonnal!:-)

    VálaszTörlés
  12. Ja, közbe rájöttem, hogy akkor látszik majd, ha jóváhagyod.:-) Bocsi a bénázásért.:-)

    VálaszTörlés
  13. Hella!

    Semmi gond, nem Te voltál süsü, hanem én!!!
    Elfelejtettem közzé tenni, ne haragudj! Pedig úgy örültem neki, hogy elfogadod! Nagy zavaromban most mindet közzé tettem, remélem nem gond :) Megérdemled a díjakat, nagyon szép dolgokat készítesz!
    Nekem pedig olyan ritkán érkezik megjegyzés a blogomon, hogy nem vagyok még túl rutinos a közzétételben. :)

    VálaszTörlés