2012. július 21., szombat

Fordulj a Nap felé! - Sun(Shine)Flower

Gyapjúfilc, Napraforgó kitűző, táskadísz, kiegészítő


Nyáridény. Szépséges Bubudekor-Mesedekor termék bionemezből készült kitűző, táskadísz, ruhadísz vagy akár kalapdísz.

Handmade Large Sunflower felt brooch
You can decorate your bag, your hair, your dresses with my wool felt sunflower! Very classy and summer accessory. Perfect gift for Your family!
Approximately dimensions across: ~ 4,72 in. (12 cm.) in diameter.

Minden éven ültetnek a közelünkbe napraforgót. Minden nyáron elsétálunk és megnézzük, mert olyan szép! Az idén viszont nem találtunk a jól megszokott helyen, így hazajöttünk és készítettem egyet, majd kettőt, aztán többet, hogy egész évben csodálhassam, és hogy ti is örüljetek neki, és mert...hiányzott! Így most már a Bubudekor-Mesedekortól is beszerezhető ennek a szép "virágnak" a nem hervadó hasonmása!

Nagyszerű ajándék anyukáknak, nagymamáknak, kollégáknak, óvónéniknek, és nem utolsó sorban magunknak! Nem kicsi! További képekért keress a Facebookon!

Gyapjúfilc, Napraforgó táskadísz
Persze ősszel és télen talán nem lenne ennyire kedves látvány, de gondoltam erre is! Ám azokról majd csak később, most nézzétek meg a nyári kollekció többi tagját is, ugye igazán mesebeliek?

Bubudekor napraforgó nyaklánc és fülbevaló szett a kitűzőhöz. Sárga, vagy narancs-sárga színben.
 Ha tetszik látogass el Facebook oldalamra is, és nézd meg milyen viselve a MesÉkSzerek mappában! A napraforgó logózott, saját termék. Rendelhető a Bubudekor-Mesedekortól!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése