2011. november 8., kedd

Illatos a télapó zoknija?

Bizony ám! A karácsony illatával ajándékozhatod meg szeretteidet ezzel a zoknival. Legalábbis akkor, ha tőlem vásárolod meg! :) Hogyan? Naná, hogy képeslap formájában! És mitől illatos? Nem az izzadságtól, nem ám!
Fahéjat és szegfűszeget törtem, ezzel tömtem meg, így nagyszerű téli illatot sikerült belecsempésznem. Tetején zsinórral fölakasztható, így akár autóba, akár a karácsonyfára akasztva nem csak remek dekoráció, de illatosítóként is nagyszerűen funkcionál.
Több mintát is készítettem, hogy lehessen választani:


...és hogy mitől képeslap:
Illatos képeslap
Értelemszerűen ráírható az ajándékozó, és a megajándékozott neve.

...és hogy ne csak zokni legyen:
Fehér hópelyhek szállingóznak a fenyőcske ágaira, ami szintén téli illattal töltheti meg a szoba/autó levegőjét.
Ha Neked is megtetszett, kukkants be a boltomba, és írj nekem! 
A karácsonyi megrendeléseket, már csak két hétig tudom fogadni!
 

Illatos képeslap
Hamarosan újdonsággal jövök a képeslapokkal kapcsolatban, hogy könnyebben menjen a képeslap továbbpostázása!

2 megjegyzés:

  1. Szia, nahát!!! Ezek szuper ötletek, bár a Mikulás azért jóval korábban látogat, mint ahogy megérkezne a Karácsony, de nagyon ötletes mindkettő, tényleg!!! Csinálhatnál karácsonyfadísz-formát is (mondjuk gömbdíszt, az nem nehéz). Ügyes vagy! A hópihe is szuper, mert téli, de nem kötődik olyan erősen az ünnephez és februárban is simán ki lehet akasztani...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Maminti!

    Ilyen szakszerű véleményt még nem kaptam, köszönöm szépen! A karifagömb eszembe sem jutott, de rajta...lennék a dolgon ha lenne időm rá! :o) Jó ötlet. Igen a Télapó Magyarországon hamarabb járkál (az időeltolódás végett :) de mégis kicsit összehozható a karácsonnyal. Így lesz meseszerű :o) Nem?

    VálaszTörlés